Cine a zis ca soacrele sunte rele?!

Nu e adevarat! Soacrele nu sunt rele! Pur si simplu au nevoie de timp pentru a se deprinde cu noul membru al familiei. Soacrele sunt mame, asa cum sunt si mamele noastre soacre si asa cum suntem si noi mame, respectiv, eventuale soacre.

Fiecare din noi avem parti pozitive si negative, dar trebuie sa ne acceptam asa cum suntem noi, sau sa incercam o schimbare daca o putem face.

Nu neg, sunt si exceptii, sunt soacre care nu se pot deprinde cu noul membru al familiei nici 100 de ani.

soacre

Sunt soacre egoiste ce asteapta de la copii ei toti banii agonisiti sa i se aduca la picioare, ca e sarmana si nu are cu ce!!! Insa, nu se gindeste ca acei copii au familie, agonisesc pentru o casa, o masa etc., pai, cu asa succes, nu o sa-ti mai vezi feciorul gospodar la casa sa niciodata! Nu sunt categorica, copii trebuie sa-si ajute parintii atunci cind pot si cu ce pot!
Sunt soacre care incearca sa-si desparta fiul de nora, dar daca sotul e barbat destept, niciodata nu se va potrivi “fantasmelor” visate de mama-sa! Repet, acestea sunt exceptii, cineva le zice soacre VIPERE, eu as zice ca aceste soacre nu au nume, Vipera e prea bine zis, si slava tie Doamne ca nu am parte de asa soacra!

descărcare (1)

Soacrele sunt bune si gata!!! Ele sunt mame ale sotilor nostri, pe care ii iubim, respectiv, respectati-le daca nu le puteti iubi!!!

Sunt soacre bune, chiar foarte bune! Acestea isi ajuta copii  la inceput de viata, atunci, cind neajunsurile sunt multe, ca mai apoi, ea sa fie ajutata nu cu bani si daruri scumpe, ci cu simplul motiv ca “copii ei traiesc bine si in buna intelegere”. Aceste soacre isi iubesc nurorile ca pe propriile fiice, si sa nu indrazniti sa spuneti ca asa soacre sunt foarte putine, eu nu sunt de acord!!!

femeie-tanara-femeie-in-varsta

Soacrele sunt bune la fel ca si nurorile! Doar ca, depinde mult de soacra cum isi invata nora sa o accepte. Dragi soacre incercati sa va iubiti nurorile, ca mai apoi si ele sa va indrageasca, deoarece stiu ca voi sunteti cele mai bune! Nurorile sunt tinere si au multe de invatat in viata, asa ca nu ezitati sa faceti schimbari spre bine!

Nurorilor, ma sustineti ca soacrele sunt bune?! Daca da, atunci, incercati sa fiti si voi mai bune ca ele!!!

Leave a comment